0 item(s)€ 0,00

14 dagen bedenktijd

Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, aarzel dan niet om ons per e-mail daarvan op de hoogte te stellen. Wij zullen proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met u en op de best mogelijke manier op te lossen. U kunt elk artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren: de zogenaamde 'afkoelingsperiode'. Om het product te kunnen retourneren is het wel van belang dat het product compleet en ongebruikt is, en indien mogelijk in de oorspronkelijke, onbeschadigde verpakking zit. Schade aan een verpakking die veroorzaakt is door de verzending valt hier uiteraard niet onder. De verzendkosten van het terugsturen van producten zijn voor rekening van de klant.

Ruilen / Retourneren van artikelen

Indien u een artikel wenst te ruilen of retourneren, volg dan onderstaande stappen. Zo kan Iterson Sport uw retourzending zo soepel en snel mogelijk afhandelen.

  • Zorg ervoor dat het product dat u retour wilt sturen compleet en onbeschadigd is en indien mogelijk in de complete en onbeschadigde verpakking zit.
  • Meld via info@itersonsport.nl dat u het desbetreffende artikel retour wilt sturen.
  • Stuurt u het product retour naar het aangegeven afleveradres dat op het formulier staat vermeld.
  • Verpak het product goed om schade tijdens de retourzending te voorkomen.
  • Vergeet niet om een kopie van uw factuur en het ingevulde retourformulier bij de verzending toe te voegen.

Wij ruilen het artikel indien voorradig direct om of storten binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag + eventuele heenverzendkosten terug op uw rekening. Retourzendingen die retour worden gestuurd zonder retourformulier worden niet in behandeling genomen.

Uitzonderingen

Niet alle artikelen kunnen geruild of geretourneerd worden, er zijn enkele uitzonderingen om verschillende redenen:
  • Artikelen die beschadigd of incompleet zijn.
  • Artikelen die gebruikt zijn (bekijken en passen mag uiteraard wel)

 

Kosten retourzending

De kosten van de retourzending zijn geheel voor de rekening van de verzender en worden daarom niet door Iterson Sport vergoed.

Geld terug

Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet Iterson Sport de betaalde prijs plus eventuele heenverzendkosten, uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen.