0 item(s)€ 0,00

Meer afbeeldingen

Tune Belt AB 82

Snel overzicht

Deze lichtgewicht en comfortabele armband is ontworpen voor de Apple iPhone 3G & 3GS, de iPhone 4 en de 4S. Hij werkt echter ook zeer goed voor Blackberry’s, Palm Pre en talloze andere smartphones. Enkele kan je hier onder terug vinden. De Tune Belt AB82 biedt ongekend comfort, gemak en bescherming terwijl je rent, fitnesst of gewoon tijdens het lopen. Het is echt de ultieme sport armband voor je smartphone!

Gemak:
De smartphone kan rechtop in de AB82 maar ook op zijn kop waardoor je het scherm beter kan aflezen.
Door het transparante beschermende venster is je Smartphone volledig te bedienen.
Voorzien van handige functie waarmee je het overtollige snoer van je koptelefoon vast kan zetten.
De AB82 is uitwasbaar (handwas).

Comfort:
Gemaakt van lichtgewicht neopreen materiaal, zeer comfortabel!
De smartphone zit goed vast op zijn plaats.
De verstelbare armband is geschikt voor armen met een omtrek van 22 tot en met 43 centimeter. Voor grotere armen is er een verlengstuk verkrijgbaar.

Bescherming:
Het zachte Neopreen beschermt de smartphone terwijl je aan het sporten bent.
Belangrijke connectors aan boven- en onderkant van je smartphone zijn bereikbaar.
Beschermt je smartphone tegen zweet, krassen en het weer.
De AB82 is voorzien van een reflecterend logo wat je zichtbaarheid in het donker verbetert.

De Tune Belt AB82 is onder andere geschikt voor de volgende smartphones:
Apple iPhone 1G, 2G, 3G, 3GS, 4 & 4S
BlackBerry Bold
BlackBerry Curve
BlackBerry Storm
BlackBerry Tour
Microsoft Zune
Motorola Droid
Motorole MileStone
HTC Google Nexus One
HTC Desire
HTC HD mini
HTC Legend

Mijn smartphone staat er niet bij, past deze toch in de Tune Belt AB82?
De maximale omtrek (2 x breedte + 2 x dikte) van je smartphone mag niet meer bedragen dan 165MM (16,5CM). Hij mag niet hoger zijn dan 114MM (11,4CM).

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 19,95

Aanbiedingsprijs: € 10,00

Details

Deze lichtgewicht en comfortabele armband is ontworpen voor de Apple iPhone 3G & 3GS, de iPhone 4 en de 4S. Hij werkt echter ook zeer goed voor Blackberry’s, Palm Pre en talloze andere smartphones. Enkele kan je hier onder terug vinden. De Tune Belt AB82 biedt ongekend comfort, gemak en bescherming terwijl je rent, fitnesst of gewoon tijdens het lopen. Het is echt de ultieme sport armband voor je smartphone! Gemak: De smartphone kan rechtop in de AB82 maar ook op zijn kop waardoor je het scherm beter kan aflezen. Door het transparante beschermende venster is je Smartphone volledig te bedienen. Voorzien van handige functie waarmee je het overtollige snoer van je koptelefoon vast kan zetten. De AB82 is uitwasbaar (handwas). Comfort: Gemaakt van lichtgewicht neopreen materiaal, zeer comfortabel! De smartphone zit goed vast op zijn plaats. De verstelbare armband is geschikt voor armen met een omtrek van 22 tot en met 43 centimeter. Voor grotere armen is er een verlengstuk verkrijgbaar. Bescherming: Het zachte Neopreen beschermt de smartphone terwijl je aan het sporten bent. Belangrijke connectors aan boven- en onderkant van je smartphone zijn bereikbaar. Beschermt je smartphone tegen zweet, krassen en het weer. De AB82 is voorzien van een reflecterend logo wat je zichtbaarheid in het donker verbetert. De Tune Belt AB82 is onder andere geschikt voor de volgende smartphones: Apple iPhone 1G, 2G, 3G, 3GS, 4 & 4S BlackBerry Bold BlackBerry Curve BlackBerry Storm BlackBerry Tour Microsoft Zune Motorola Droid Motorole MileStone HTC Google Nexus One HTC Desire HTC HD mini HTC Legend Mijn smartphone staat er niet bij, past deze toch in de Tune Belt AB82? De maximale omtrek (2 x breedte + 2 x dikte) van je smartphone mag niet meer bedragen dan 165MM (16,5CM). Hij mag niet hoger zijn dan 114MM (11,4CM).

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Custom tab

Static CMS block displayed as additional tab. You can insert any content here (text or HTML), e.g. info about returns and refunds.