0 item(s)€ 0,00

Meer afbeeldingen

Nike Pro Core Compression shortsleeve zwart

Snel overzicht

Het Nike Pro Compression shortsleeve is een gestroomlijnd shirt met korte mouwen die onder je wedstrijdshirt gedragen kan worden.
Het shirt past zich volledig aan naar het lijf van de speler en rekt in alle richtingen mee.
Dankzij de nauwe pasvorm wordt het lichaam omsloten, ter bevordering van een verhoogd bewustzijn van het lichaam en een beter concentratievermogen.
De platte naden voorkomen het schuren op de huid.
Daarnaast vindt er luchtkoeling plaats met behulp van de strategisch geplaatste mesh-inzetten op de plekken waar de meeste warmte ontstaat.
Dri-Fit materiaal transporteert vocht weg, zodat men zich altijd droog en comfortabel voelt.
Dit zal de prestaties op het veld bevorderen.

Materiaal: 90% Polyester, 10% Spandex

838091-010

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 33,00

* Verplichte velden

€ 33,00

Details

Het Nike Pro Compression shortsleeve is een gestroomlijnd shirt met korte mouwen die onder je wedstrijdshirt gedragen kan worden. Het shirt past zich volledig aan naar het lijf van de speler en rekt in alle richtingen mee. Dankzij de nauwe pasvorm wordt het lichaam omsloten, ter bevordering van een verhoogd bewustzijn van het lichaam en een beter concentratievermogen. De platte naden voorkomen het schuren op de huid. Daarnaast vindt er luchtkoeling plaats met behulp van de strategisch geplaatste mesh-inzetten op de plekken waar de meeste warmte ontstaat. Dri-Fit materiaal transporteert vocht weg, zodat men zich altijd droog en comfortabel voelt. Dit zal de prestaties op het veld bevorderen. Materiaal: 90% Polyester, 10% Spandex 838091-010

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Custom tab

Static CMS block displayed as additional tab. You can insert any content here (text or HTML), e.g. info about returns and refunds.