0 item(s)€ 0,00

Meer afbeeldingen

Nike Mercurial Vapor 12 Neymar Academy FG/MG junior

Snel overzicht

De Nike Mercurial Vapor 12 Neymar Academy FG/MG Kids is afkomstig uit de Neymar collectie van Nike. Deze nieuwe Mercurial lijn is licht, heeft een perfecte pasvorm en beschikt over de nieuwste technologieën.

Synthetisch bovenwerk
De bovenzijde is van premium synthetisch materiaal met microtextuur, dit materiaal vormt zich strak om de voet als een tweede huid en geeft de speler voor ongekende balcontrole zelfs op topsnelheid.

Innovatieve Multi-Ground buitenzool
De Vapor schoen heeft een nieuwe innovatieve Multi-Ground buitenzool. Deze buitenzool is minimalistisch, dit betekent dat de zoolplaat tussen de noppen is weggelaten. Dit resulteert in maximale grip op de belangrijke plekken en nog meer vermogen om snelheid te maken.

De Multi-Ground bestaat uit een combinatie van kunstgras- en chevronnoppen, dit maakt de schoen geschikt voor droge natuurgrasvelden en voor kunstgrasvelden.

AO2896-170

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 59,99

Aanbiedingsprijs: € 40,00

Details

De Nike Mercurial Vapor 12 Neymar Academy FG/MG Kids is afkomstig uit de Neymar collectie van Nike. Deze nieuwe Mercurial lijn is licht, heeft een perfecte pasvorm en beschikt over de nieuwste technologieën. Synthetisch bovenwerk De bovenzijde is van premium synthetisch materiaal met microtextuur, dit materiaal vormt zich strak om de voet als een tweede huid en geeft de speler voor ongekende balcontrole zelfs op topsnelheid. Innovatieve Multi-Ground buitenzool De Vapor schoen heeft een nieuwe innovatieve Multi-Ground buitenzool. Deze buitenzool is minimalistisch, dit betekent dat de zoolplaat tussen de noppen is weggelaten. Dit resulteert in maximale grip op de belangrijke plekken en nog meer vermogen om snelheid te maken. De Multi-Ground bestaat uit een combinatie van kunstgras- en chevronnoppen, dit maakt de schoen geschikt voor droge natuurgrasvelden en voor kunstgrasvelden. AO2896-170

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Custom tab

Static CMS block displayed as additional tab. You can insert any content here (text or HTML), e.g. info about returns and refunds.