0 item(s)€ 0,00

Meer afbeeldingen

Dita Callisto fluo orange

Snel overzicht

Deze 'Callisto' hockeyschoen is de opvolger van de Dita Kid.
Dit is een gloednieuwe junior hockeyschoen, geschikt voor elk type buitenveld.

De Callisto is een lichtgewicht schoen, met veter, voorzien van het EB system “Easy Bend System”.
Dit systeem ondersteunt de voet bij een natuurlijke afwikkeling. De nopzetting en de bredere loopzool zorgen voor een uitstekende grip en stabiliteit.

De schoen heeft een vernieuwd bovenwerk.
Dit is een combinatie van PU en leer.
Het leer zorgt voor nog meer stevigheid tijdens het hockeyen.

De schoen beschikt over een Phylon tussenzool, EVA gegoten, voor optimale demping. De buitenzool bevat een Astro en Turf profiel, wat de schoen geschikt maakt voor elk type buitenveld. De zool is uitgerust met het Easy Bend System (EB-systeem). Dit systeem is ontwikkeld om de natuurlijke afrol van de voet te stimuleren. Uitsparingen in de loop- en tussenzool maken de schoen flexibeler. Deze uitsparingen zorgen ervoor dat de schoen makkelijker buigt en daarmee het natuurlijk mechanisme van de afrol van de voet, bij het raken van de grond, wordt bevorderd.

- Vernieuwd design
- Verbeterd bovenwerk
- Nieuwe neus met extra versteviging om slijtage nog beter te lijf te gaan

8015.005

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 59,95

Aanbiedingsprijs: € 39,00

* Verplichte velden

Normale prijs: € 59,95

Aanbiedingsprijs: € 39,00

Details

Deze 'Callisto' hockeyschoen is de opvolger van de Dita Kid. Dit is een gloednieuwe junior hockeyschoen, geschikt voor elk type buitenveld. De Callisto is een lichtgewicht schoen, met veter, voorzien van het EB system “Easy Bend System”. Dit systeem ondersteunt de voet bij een natuurlijke afwikkeling. De nopzetting en de bredere loopzool zorgen voor een uitstekende grip en stabiliteit. De schoen heeft een vernieuwd bovenwerk. Dit is een combinatie van PU en leer. Het leer zorgt voor nog meer stevigheid tijdens het hockeyen. De schoen beschikt over een Phylon tussenzool, EVA gegoten, voor optimale demping. De buitenzool bevat een Astro en Turf profiel, wat de schoen geschikt maakt voor elk type buitenveld. De zool is uitgerust met het Easy Bend System (EB-systeem). Dit systeem is ontwikkeld om de natuurlijke afrol van de voet te stimuleren. Uitsparingen in de loop- en tussenzool maken de schoen flexibeler. Deze uitsparingen zorgen ervoor dat de schoen makkelijker buigt en daarmee het natuurlijk mechanisme van de afrol van de voet, bij het raken van de grond, wordt bevorderd. - Vernieuwd design - Verbeterd bovenwerk - Nieuwe neus met extra versteviging om slijtage nog beter te lijf te gaan 8015.005

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Custom tab

Static CMS block displayed as additional tab. You can insert any content here (text or HTML), e.g. info about returns and refunds.