0 item(s)€ 0,00

Meer afbeeldingen

Asics Gel Pulse 6

Snel overzicht

Asics Gel-Pulse 6 Men
Asics Hardloopschoenen met een neutrale afwikkeling voor heren.
Kleur: blauw/wit

De Asics Gel-Pulse 6 Men is perfect geschikt voor hardlopers met een neutrale afwikkeling.

Kenmerken en voordelen

3M Reflective
Dit reflecterende materiaal zorgt ervoor dat de zichtbaarheid in het donker beter wordt.

AHAR+®
AHAR+ is een lichtere en dunnere versie van het Asics High Abrasion Resistant Rubber (AHAR). Het is geplaatst op de veelgebruikte gebieden van de buitenzool, om slijtage aanzienlijk te verminderen.

Rearfoot and Forefoot GEL® Cushioning Systems
Verzwakt schokken aanzienlijk op het moment van impact en tijdens het afzetten, ook zorgt het voor een soepele afwikkeling.

Discrete Eyelets
Zorgt voor een betere pasvorm, en vermindert irritatie.

Removable Sockliner
De zool kan eruit worden gehaald zodat je deze kan vervangen door uw eigen (op maat gemaakte) zool.

SpEVA® Midsole Materiaal
Zorgt voor uitmuntende dempende eigenschappen.

SpEVA® 45 Lasting
Zorgt voor uitmuntende dempende eigenschappen waar de zool in een kleine 45 graden hoek staat.

Full length Guidance Line
Deze verticale flex groove zorgt vanaf de landing tot en met de afzet voor een betere begeleiding van de voet. Dankzij de Guidance Line verloopt de voetafwikkeling iedere keer op identieke en natuurlijke wijze, waardoor je zeer efficiënt loopt, je minder snel vermoeid raakt en de kans op blessures kleiner wordt.

Trusstic System
Dit zogenoemde Trusstic System integreert de Guidance Line technologie voor een efficiënter loop patroon. Terwijl het de middenvoet optimaal ondersteunt.

T4A3N-4200

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 99,99

Aanbiedingsprijs: € 69,00

* Verplichte velden

Normale prijs: € 99,99

Aanbiedingsprijs: € 69,00

Details

Asics Gel-Pulse 6 Men Asics Hardloopschoenen met een neutrale afwikkeling voor heren. Kleur: blauw/wit De Asics Gel-Pulse 6 Men is perfect geschikt voor hardlopers met een neutrale afwikkeling. Kenmerken en voordelen 3M Reflective Dit reflecterende materiaal zorgt ervoor dat de zichtbaarheid in het donker beter wordt. AHAR+® AHAR+ is een lichtere en dunnere versie van het Asics High Abrasion Resistant Rubber (AHAR). Het is geplaatst op de veelgebruikte gebieden van de buitenzool, om slijtage aanzienlijk te verminderen. Rearfoot and Forefoot GEL® Cushioning Systems Verzwakt schokken aanzienlijk op het moment van impact en tijdens het afzetten, ook zorgt het voor een soepele afwikkeling. Discrete Eyelets Zorgt voor een betere pasvorm, en vermindert irritatie. Removable Sockliner De zool kan eruit worden gehaald zodat je deze kan vervangen door uw eigen (op maat gemaakte) zool. SpEVA® Midsole Materiaal Zorgt voor uitmuntende dempende eigenschappen. SpEVA® 45 Lasting Zorgt voor uitmuntende dempende eigenschappen waar de zool in een kleine 45 graden hoek staat. Full length Guidance Line Deze verticale flex groove zorgt vanaf de landing tot en met de afzet voor een betere begeleiding van de voet. Dankzij de Guidance Line verloopt de voetafwikkeling iedere keer op identieke en natuurlijke wijze, waardoor je zeer efficiënt loopt, je minder snel vermoeid raakt en de kans op blessures kleiner wordt. Trusstic System Dit zogenoemde Trusstic System integreert de Guidance Line technologie voor een efficiënter loop patroon. Terwijl het de middenvoet optimaal ondersteunt. T4A3N-4200

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Custom tab

Static CMS block displayed as additional tab. You can insert any content here (text or HTML), e.g. info about returns and refunds.