0 item(s)€ 0,00

Welke betaalmogelijkheden worden geaccepteerd?

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn biedt Iterson Sport verschillende veilige betaalmethoden aan. Zo hebben wij een uitgebreid betalingspakket met o.a. betalen via iDeal, Paypal, of door een overschrijving per bank/giro.

Betalen met iDeal

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van

iDEAL. iDeal betalingen komen direct bij ons binnen waardoor we in staat zijn om je bestelling zeer snel te verwerken.

Betalen met PayPal

Om gebruik te kunnen maken van PayPal heeft u een PayPal rekening nodig. Met PayPal wordt uw bankrekening of creditcard gekoppeld aan uw PayPal rekening waar u vervolgens een tegoed op kunt storten. Nadat u de betaling heeft goedgekeurd, wordt het bedrag automatisch afgeschreven van het tegoed op uw PayPal rekening. Betalen met PayPal is zeer snel en uiterst betrouwbaar.

Overschrijving per bank/giro

Wanneer u kiest voor een overschrijving per bank of giro maakt u het betreffende bedrag zelf over onder vermelding van het ordernummer. Informatie over het te betalen bedrag en het bestelnummer is te vinden in de orderbevestiging die je per email wordt toegestuurd.

Bankgegevens:

RABOBANK t.n.v. Iterson Sport

IBAN: NL70RABO0354179357


Vergeet niet uw factuurnummer te vermelden!

Betaling door middel van overschrijving kan 1-2 werkdagen duren. Zodra het betreffende bedrag op onze rekening is bijgeschreven zullen wij uw bestelling zo snel mogelijk verwerken.

Wanneer krijg ik de factuur?

U ontvangt automatisch een factuur per email op het moment dat uw order door ons is verwerkt. Daarnaast kunt u uw factuur terugvinden bij de orderstatus van uw bestelling. Hiervoor logt u in op onze website met uw emailadres en ordernummer. Naast de factuur ontvangt u bij de aflevering van uw bestelling een pakbon waarop de bestelde producten terug komen.

Terugbetalingen van geannuleerde bestellingen

Wanneer u uw order heeft geannuleerd of na overleg met Iterson Sport een product binnen 14 dagen indien mogelijk in de complete originele onbeschadigde verpakking retour heeft gestuurd, zal door ons het factuurbedrag worden teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer. Wanneer er is betaald per credit card of via PayPal zal het bedrag worden teruggestort op de gekoppelde rekening. Indien er sprake is van waardevermindering, zullen de kosten hiervan aan u worden doorberekend. Hiervan ontvangt u altijd schriftelijk bericht.